Wat u over ons kantoor wilt weten :)

Persoonlijk advies over uw hypotheek en de diensten van onze partners is alleen  mogelijk met een partner die u kent. Wij willen u dus graag leren kennen omdat persoonlijk advies hét uitgangspunt van onze organisatie is.

Het is ons doel om u op elk punt in uw leven betrouwbaar en persoonlijk financieel advies te geven. Over uw verzekeringen, uw hypotheek en zelfs over uw nalatenschap. Ook begrijpen wij dat u niet uw leven lang in dezelfde situatie verkeert. Hoe uw situatie zich ook ontwikkelt, wij groeien gewoon met u mee. Uw belang wordt ons belang.

Wij geloven dat een persoonlijke samenwerking de sleutel is tot een zorgeloze toekomst met de juiste hypotheek, verzekeringen en adviezen. Daar beginnen we het liefst zo vroeg mogelijk mee. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw toekomst kunnen betekenen?

MR Hypotheekadvies is een financieel adviesbureau met de focus op klantbelang. Ons adviesdomein is breed omdat wij vinden dat u voor ieder financieel vraagstuk bij ons een antwoord moet kunnen krijgen. Samen met onze netwerkpartners zoeken wij naar passende oplossingen.

MR Hypotheekadvies is aangesloten bij INNOMAR, een netwerk van gecertificeerde partners. Wij geloven heilig in samenwerkingen zodat wij u optimale service kunnen verlenen.

Graag stellen wij ons aan u voor!


Wil je weten wat MR Hypotheekadvies voor uw financiële zaken kan betekenen? Loop eens binnen op ons kantoor of neem contact met ons op.

Maikel Ros

Maikel Ros

Directeur